Gipsy en Spoenk

Ze hebben dan wel wat geduld moeten oefenen, Gipsy en Spoenk hebben uiteindelijk een schitterende thuis gekregen waar ze met veel liefde omringd worden. Een uur na verhuis waren de twee al aardig gesetteld bij hun nieuwe personeel.

================================== 

Gipsy en Spoenk wachten al veel te lang op een liefdevolle plek voor zichzelf! Het zijn beiden zo’n lieverds die hunkeren naar veel aandacht. Het enige wat ze vragen is een rustige thuis waar ze verwend worden. Help hen aub om die wens te vervullen door dit bericht te delen:

Gipsy en Spoenk zijn twee gesteriliseerde kattinnetjes, geboren in april 2011.  Zowel Gipsy als Spoenk genieten graag van het zonnetje op hun buikje maar het zijn geen vrijbuiters die een grote tuin nodig hebben. Als ze maar een stapje buiten kunnen zetten, is het prima. Een ruim terras of binnentuin stelt hen content als ze maar aandacht krijgen.

Beiden zijn super lief, aanhankelijk en speels. Gipsy is de flapuit van dit stel terwijl Spoenk bij eerste kennismaking enkele seconden moet wennen. Ook zij past zich dus heel snel aan en laat zich dan maar al te graag aaien.

Ze hebben echt nood aan een eigen knusse thuis. Ze hebben zoveel liefde te geven!