Guchi

Guchi maakte vandaag kennis met de kandidaat adoptanten die we als eerste hadden uitgenodigd. We waren van mening dat zij bij de top drie van de beste kandidaten hoorden aan de hand van de info die we doorkregen. Onze intuïtie heeft ons niet in de steek gelaten want het klikte direct langs alle kanten. Zowel met de mensen als met het hondje dat zijn overleden vriendje miste, was het grote liefde bij Guchi en natuurlijk ook vice versa.

We hebben getracht om iedereen die zich kandidaat had gesteld om Guchi een liefdevolle thuis te schenken, het nieuws persoonlijk te te mailen maar door de vele reacties die we kregen is het mogelijk dat we hier en daar iemand vergeten zijn. Via deze weg willen we iedereen die reageerde nog eens hartelijk danken alsook natuurlijk het pleeggezin dat zo liefdevol zorg droeg voor deze lieverd.

=============================================================================

ADOPTIE AANZOEKEN BEEINDIGD; we werden overstelpt met reacties van kandidaat adoptanten en kunnen daardoor niet iedereen persoonlijk tewoord staan. Ten laatste dit weekend zal besloten worden waar Guchi zijn intrek zal nemen.

=============================================================================

Guchi is een gecastreerd reutje, geboren op 03/04/2019.  Hij werd afgestaan wegens het overlijden van zijn baasje. Eerstdaags komt de kapster nog langs om hem te verzorgen zodat hij helemaal klaar is om te verhuizen naar een nieuwe thuis waar hij met zijn vrolijkheid welkom is. Deze Shih-Tzu kan perfect omgaan met soortgenoten. Met poezen wil hij spelen. Hij is energiek, wandelt graag en is dolenthousiast naar mensen toe. Guchi heeft zeker een tuin nodig om zich uit te leven.