Io

Io kreeg een liefdevolle thuis waar ze in alle rust verder kan genieten, een soortgenootje heeft om haar speelsheid bot te vieren en ook ruimte krijgt om jonge kat te zijn.

=====================================================

Io is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren 07/07/2019.  Ze werd afgestaan bij onze collega’s van Het Blauwe Kruis te Wommelgem door een blinde dame die haar als kitten in haar appartement nam. Met twee zaken werd helaas geen rekening gehouden: de dame zag de reacties van de poes niet én ze moest noodgedwongen als enige soortgenoot op een appartement wonen. Io was dus ten eerste niet gediend met een leven enkel en alleen binnen in huis én haar signalen werden niet begrepen. Dit resulteerde in frustratiegedrag en ze begon de dame aan te vallen naar de benen.

Io kwam uiteindelijk naar hier om haar meer kansen te geven om te ontplooien. En wat zien we: een schat van een poes die met iedereen en alles sociaal omgaat! Zelfs een poes die tegen haar blaast, loopt ze straal voorbij. Niks gekrab of gebijt! Gewoon een verkeerd of niet begrepen poesje dat eindelijk tot rust komt doordat ze begrepen wordt en krijgt wat ze nodig heeft: ongedwongen affectie en ruimte.

Io kan dus perfect in een gezin settelen zonder risico, zelfs met een soortgenoot, maar ze moet wel de mogelijkheid hebben om ook buiten te gaan.