Ivan & Ida

Ivan & Ida mogen op begrip rekenen van hun nieuwe personeel. Ze beloven hun nieuwe mensen niet teleur te stellen! Samen gaan ze een fijne Kerst tegemoet.

==================================================

Ivan en Ida zijn broer en zus, geboren 9 juni 2021.

Dit duo zoekt iemand die wat tijd en geduld kan opbrengen want mits dat in combinatie met veel liefde worden dit zalige huisgenootjes.  Ze zijn heel sociaal met soortgenoten.  Voor eten zien ze je graag. Dan staan ze voor je te trappelen en ze komen het ook graag uit de hand opeten.  Geen van beiden krabt of blaast maar ze moeten gewoon leren hoe positief mensen (naast eten geven) nog kunnen zijn. Zelfs bij de dierenarts gedragen ze zich braaf.

Voor hen opteren we voor een rustig gezin zonder jonge kinderen. Momenteel verblijven ze bij een pleeggezin met een kindje van zeven en ook uit haar hand eten ze maar knuffelen zit er nog niet in en het is natuurlijk ook af te wachten of/wanneer dat zal komen.

Een ongedwongen omgeving waar niks geforceerd wordt, is ideaal voor hen. Dan ontplooien ze sneller. Spelen doen ze onderling goed en op schoot zetten kan weliswaar maar ontspannen doen ze zich nog niet.

Wat kennis van zaken en vooral geduld… dat is wat deze twee hopen te vinden in hun adoptiegezin.