Jazzy

Jazzy is een gesteriliseerde kattin, geboren 30/11/2015. Haar eigenaar zoekt met pijn in het hart een nieuwe thuis voor haar omdat ze niet met de andere kattin het huis wil delen. Resultaat is dat ze eerder bij de buren intrekt waar geen soortgenoot aanwezig is.  We trachten Jazzy een nieuwe thuis te bezorgen vanuit haar huidige gezin om haar de stress van de opvang te besparen. Haar huidige eigenaar vertelt over haar dat ze een nieuwsgierige poes is die graag kopjes komt geven en halen. Een schootpoes is ze “nog” niet maar ze is wel heel graag bij mensen. De concurrentie met de andere huispoes lijkt het schootzitten in de weg te staan. Ze speelt met kindjes als ze een speeltje bovenhalen. Ze kent alle buren en de buren kennen haar. Daar gaat ze geregeld haar snoepje halen. Buiten een afgebroken tandje verkeert Jazzy in prima gezondheid en is ze uiteraard ook gechipt.

Voor Jazzy zoeken we dus een thuis waar geen soortgenoten zijn waar ze mee moet delen. Verder heeft ze graag iemand die wat tijd voor haar kan maken.

Wie graag met Jazzy kennismaakt, mag ons een mail sturen (info@hetdierenthuisje.be) met wat informatie over leef- en woonsituatie alsook verwachtingen. Vervolgens brengen we je in contact met de eigenaar voor verdere afspraak.