Julie & Pru

Als dat geen ongelooflijk goed nieuws is: Julie en Pru verhuisden samen naar een warme thuis. Het genot is wederzijds: zowel poezen als hun verzorgster genieten intens van mekaars gezelschap. Zo zie je maar dat er mensen zijn die net opteren voor oudjes. Een prachtig gebaar! Daar zijn Julie en Pru het zeker mee eens!

====================================

Julie & Pru hebben het niet getroffen! Na respectievelijk 16 en 18 jaar werden ze afgestaan door hun verzorgster omdat ze -naar eigen zeggen- niet meer voor de dieren kon zorgen wegens medische problemen.

Logisch dat ze stress hebben na een verhuis van een plek waar ze zo lang geleefd hebben bij een alleenstaande dame naar een opvang waar ze alles moeten delen met véle soortgenoten. 

Omdat ze er nog heel goed uitzien voor hun leeftijd én zo te zien nog heel wat jaartjes voor de boeg willen we hen zeker niet de kans ontnemen op een eigen liefdevolle thuis waar ze met hun tweetjes kunnen genieten van hun oude dag. Kattin en kater, uiteraard gecastreerd/gesteriliseerd. Momenteel tranen Pru haar oogjes maar dat is puur een gevolg van de stress.

Eigenlijk is dit een DRINGENDE oproep: het is zielig dat ze dit moeten meemaken! Wie heeft er een plaatsje voor deze twee lieverds aub? Zowel zij als hun personeel hier zouden héél erg dankbaar zijn.