Julie

Julie, het poesje dat reeds sinds november 2011 bij Het dierenthuisje verbleef en nooit kans kreeg op adoptie omdat ze af en toe haar staart eens achterna zat, kreeg de kans van haar leventje! We hadden niet verwacht dat ze ooit nog een eigen knusse thuis zou krijgen en hadden haar als vaste bewoner bestempeld.

Toen vandaag oprechte dierenvrienden kwamen kennis maken met de bedoeling om een seniorpoesje gelukkig te maken, zat Julie op de eerste rij om zich voor te stellen. Dit hadden we haar niet eerder zien doen wat duidelijk betekende dat er een klik was. Uiteindelijk mocht zij én Grompeltje verhuizen; twee schatten van senioren die al na enkele uren alle aandacht opeisten van hun nieuwe verzorgers.

Zo zie je maar: zeg nooit “nooit”!

============================== 

Julie is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 01/06/2005. Dit zeer sociale poesje naar mensen toe zoekt een thuis waar ze als enige poes vertroeteld wordt. Ze doet graag eens een wandelingetje door de tuin. Julie is op haar rust gesteld en is dus geen geschikte kandidaat voor een druk gezin met jonge kinderen.