Kapoen

Kapoen kreeg een mooie grote wei en vele vriendjes! Bij zijn aankomst wilde hij de stoere jongen spelen maar hij werd direct op zijn plaats gezet door de geitjes. Gisterenavond, 17/7, brachten we hem naar zijn nieuwe thuis en sinds vanmorgen kregen we mits véél overtuiging Ozzy uit zijn stal om te komen eten. Toch keerde hij weer snel naar zijn veilige plekje maar vanavond was hij er al veel geruster in.
Het is nu terug veel rustiger in de wei: iedereen blij!
=============================
Kapoen is een gecastreerde ram, geboren 22/9/2018. Een gezonde, stoere jongen met een peperkoeken hartje. Helaas terroriseert hij Ozzy, het hangbuikvarken. Net de sukkelaar die zo gevoelig is! Sinds een drietal dagen durft hij nog amper te bewegen. We proberen nu tussenoplossingen te zoeken maar dat lukt gewoonweg niet. Kapoen is direct alert als Ozzy uit de stal komt en dan zet Ozzy het op een lopen wat hij dan weer uitdagend vindt. Hem apart zetten lukt ook niet want we hebben geen enkele ruimte meer waar hij nog bij kan. We merken dat Ozzy depressief wordt en dat kunnen we absoluut niet laten gebeuren!
Er is dus maar één oplossing en dat is zo snel mogelijk een goede thuis vinden voor Kapoen.

We kennen hem van bij zijn geboorte en kunnen dus alle gewenste informatie geven. Wie helpt mee zoeken naar een snelle oplossing, maar natuurlijk ook een geschikte thuis voor Kapoentje? Ozzy is iedereen héél dankbaar die dit bericht deelt!!