Kareltje

Kareltje was niet de gezondste jongen van de grote groep sukkeltjes die we vorig jaar toekregen. Tot voor kort konden we opflakkeringen van zijn chronische medische problemen onderdrukken maar nu kwamen we echter te laat.  De medicatie die hij kreeg sloeg niet meer aan en helaas is hij bezweken aan zijn zwakke gezondheid.

Kareltje die nog steeds angstig was maar die we toch enorm hebben zien open bloeien sinds februari vorig jaar heeft al die tijd nog erg genoten en dat is een hele troost. Sowieso had hij begin 2016 al overleden geweest ware het niet dat hij hier was terecht gekomen. Weer eentje waarvoor we een stukje hemel op aarde brachten.

=================================

Kareltje is één van katers die deel uitmaakt van de groep van 44 sukkeltjes die we toekregen nadat hun hoogbejaarde verzorgers hun “hobby” uit de hand lieten lopen door de dieren niet te steriliseren. Kareltje was erg verkouden bij aankomst. De etter liep uit zijn neusje en helaas blijft hij na intensieve behandelingen toch nog geregeld last hebben van opflakkeringen.

Hem behandelen is niet evident omdat hij zo angstig is. Zopas liep hij een middenoorontsteking op die we met veel moeite konden onderdrukken. Door zijn zwakke gezondheid hebben we besloten om Kareltje als vaste bewoner in de groep op te nemen zodat we hem goed kunnen opvolgen en de nodige zorgen kunnen toedienen. Sowieso had hij ook weinig of geen kans op adoptie omwille van zijn grote angst voor mensen.