Kelvin

Kelvin werd als angstige zwerver weggeplukt door een plaatselijke zwerfkattencampagne. Hij zou geboren zijn rond juni 2015. Deze jongen heeft tot nu toe niet veel luxe gekend in zijn leventje.  Bij castratie bleek dat de sukkelaar aidspositief testte. Gelukkig was hij niet ziek en is hij dus enkel drager maar helaas speelde dit wel parten voor zijn imago. Daardoor kreeg hij helaas weinig kansen.

Wij hadden Kelvin één dag in de opvang en de arme duts liet zich al gewillig aaien, zij het dan natuurlijk nog wat beangstigd. Er zit geen greintje kwaad in deze jongen. Bovendien is Kelvin absoluut geen vechter dus zal hij de FIV ook niet doorgeven aan andere soortgenoten op voorwaarde dat de anderen hem niet aanvallen uiteraard.

Gezien hij evenveel kansen heeft om gezond oud te worden als hij een geborgen thuis krijgt, hoopten we hem dat nog te kunnen gunnen maar helaas zat hij enkele weken later nog steeds te wachten op die dierenvriend die hem dat wilde gunnen.

Zo wilden we hem niet verder in stress laten zitten dus besloten we hem als vaste bewoner vrijheid te gunnen. Enkele dagen heeft Kelvin zich weggestoken maar ondertussen zien we hem geregeld over het terrein lopen. Natuurlijk houdt hij nu nog afstand maar we zijn er zeker van dat dit nog zal veranderen.

Kelvin zou alvast wat steun van een meter/peter erg waarderen!