Lily & Mila

Lily en Mila zijn verhuisd naar hun nieuwe thuis! Weer twee poesjes die dankzij rechtstreekse plaatsing een nieuwe leven kunnen starten zonder extra stress van een tijdelijke opvang.

============================================

Lily en Mila zijn twee Siamese Gesteriliseerde kattinnetjes. Lily is geboren ca januari 2012 en Mila op 15 april 2009.  Ze moeten helaas een nieuwe thuis zoeken omwille van een steeds toenemende allergie van hun verzorger én het feit dat ze aangeven dat ze meer gezelschap nodig hebben dan wat ze nu krijgen.  Ze zijn gewend om binnen te leven.

Lily is een allemansvriend die aan iedereen aandacht vraagt. Ze is heel speels en kan goed overweg met zowel mensen als soortgenoten én honden.  Mila heeft wat meer tijd nodig om zich aan te passen.  Wel is ze een lieve, aanhankelijke poes eens ze je goed kent. Ze heeft angst van honden. Met Lily klikt het maar ze zal nooit in één mand gaan samen liggen met een soortgenoot. Eens Mila je goed kent, wil ze héél graag bij je zijn en dan slaagt ze er zelfs in om deuren te openen.

Wil je meer informatie of wil je kennis maken, mail ons dan. We brengen je dan graag in contact met de huidige eigenaar. Hopelijk vinden ze rechtstreeks een thuis en hoeven ze niet eerst in opvang te komen.