Lizi (& Noely)

Lizi en Noely zijn dan toch samen geadopteerd! eind goed al goed!!!

=====================================

Deze twee superlieve poezen zoeken een nieuwe thuis omwille van de verhuis van hun eigenaar naar het buitenland. 

Lizi is een gesterilisseerde kattin, geboren 11 juni 2005 en Noely is een gecastreerde kater, geboren 7 oktober 2011.  Ze zijn al lange tijd samen en kunnen het goed met mekaar vinden wat maakt dat we ze graag samen aan een nieuwe thuis hadden geholpen. Tot onze spijt moeten we vaststellen dat ze nog steeds zitten te wachten op een liefdevolle knusse thuis wat we hen zo graag voor de Kerst willen schenken.

Het grote probleem is dat er heel wat leeftijdsverschil tussen hen zit wat maakte dat mensen die een ietswat oudere poes als Lizi wil adopteren vaak al een soortgenoot in huis hebben. Evengoed willen mensen die een jongere poes als Noely willen adopteren geen oudere poes erbij nemen.  Moeilijk dus om op kortere tijd een goede thuis voor beiden samen te vinden en het wordt nu toch echt wel tijd. de dieren vertoeven reeds meer dan twee maanden in opvang en missen veel aandacht. 

Daarom hebben we besloten om Noely en Lizi eventueel apart te plaatsen maar dan wel in een gezin waar reeds een soortgenoot vertoeft of waar ze veel menselijke aandacht in de plaats krijgen.

Allebei zijn het hele lieve en aanhankelijke poezen die gesteld zijn op menselijke aandacht. Hopelijk mogen ze hun huiselijke leventje snel verder zetten op een nieuwe liefdevolle plek.