Lobke

Lobke heeft haar nieuwe schoot gevonden. Dank aan iedereen die haar die liefdevolle thuis wilde bieden!

==============================================

De eerste contacten zijn gelegd met een mogelijk geschikte adoptiekandidaat.  Ook zijn er reeds een viertal reservekandidaten. We sluiten daarom de sollicitatie af voor Lobke.

===============================================

Lobke is een Shih-Tzu, gesteriliseerd teefje van acht jaar jong. Haar bejaarde vrouwtje moest even naar de kliniek voor een kleine ingreep maar overleed helaas aan complicaties.

Ze was een princessenleventje gewend! sliep op de zetel en op bed, zat op schoot,… en was haast nooit alleen. Dat leventje wil ze zo graag verder zetten!  Met soortgenoten is ze prima maar ook poezen en konijnen zijn veilig bij haar. Ze is gewend om vrije loop in de tuin te hebben dus het leven op een appartement is helaas niet geschikt voor haar.

Wie denkt Lobke te kunnen bieden wat ze nodig heeft om verder gelukkig te zijn, mailt best naar info@hetdierenthuisje.be met info over jouw gezins- en woonsituatie alsook de verwachtingen naar Lobke toe. Vergeet aub ook het telefoonnummer niet te vermelden waarop we kunnen bellen voor eventueel verder overleg.