Loessje

06/12/2017: Vandaag hebben we tot onze spijt afscheid moeten nemen van Loesje. Alle pogingen om de verkoudheid te onderdrukken sloegen helaas niet aan omwille van de onderliggende nierproblemen die door haar ziek zijn plots in het kwaad doorsloegen. Loesje heeft nog bijna twee jaar genoten nadat we haar overnamen van onze collega’s van Het Blauwe Kruis. We hebben haar zien open bloeien en hoewel ze altijd wat afzijdig bleef en ons niet direct affectie toonde, weten we dat ze genoot van haar onbezorgde leventje hier. Dat is tevens de rede waarom we haar niet meer herplaatst hebben. Ze was helemaal geen pak- of knuffelpoes en vond een leven binnen een gezin eerder eng.

Een bijzonder karakter : ze is voortaan dan ook een bijzonder sterretje aan de hemel.

====================================

04/12/2017: Loesje stelt het helaas niet goed. Een flauwe verkoudheid bracht nierproblemen aan het licht en die geraakt ze blijkbaar niet erg goed meer teboven. Ze heeft al enkele malen vocht toegediend gekregen maar 24 uur later lijkt ze er niet veel meer van over te houden.  Het lieve oudje kreeg nu nog extra medicatie en we hopen dat het aanslaat.

=====================================

Loesje kwam toe op 29/2/2016 via onze collega’s van Het Blauwe Kruis omdat ze daar niet wilde eten. Loesje kwam vrij snel tot rust en werd geadopteerd. Daar bleek ze echter gedomineerd te worden door soortgenoten en liep de stress te hoog voor haar op. De volslanke dame van ondertussen 11 jaar kwam terug.

Eerst was ze op iedereen venijnig door de slechte ervaringen en wilde ze het liefst van iedereen en alles wegkruipen. Helaas wilde niemand haar de kans nog geven op een eigen thuis en Loesje was gedoemd om hier te blijven. Ondertussen is Loes al meer dan een half jaar bij Het dierenthuisje en nog steeds reageerde niemand om haar te adopteren. Daarom besloten we haar bij de vaste bewoners te rekenen want ondertussen voelt ze zich heel goed in de groep. Ze blijft afzijdig van de groep maar vertoont totaal geen angst of stress meer. Ze doet gewoon haar ding.