Luna

Luna kon dankzij de rechtstreekse plaatsing op onze website een liefdevolle thuis vinden zonder eerst de stress te moeten ondergaan om in opvang te komen.

=====================================================

Om Luna al teveel onnodige stress te besparen, trachten we haar van bij haar huidige verzorger te herplaatsen. Dit is wat hij over Luna vertelt:

Hoi, ik ben Luna. Een Europese korthaar met 3 kleuren, een rasechte lapjeskat.

Ik ben geboren in het voorjaar van 2012, een jaar later werd ik gesteriliseerd.

De afgelopen 10 jaar had ik een heel warm nestje, maar mijn baasje moet steeds vaker weg en dat vind ik erg jammer. Want ik ben nu veel alleen en mis gezelschap.

Als ik een nieuwe warme thuis kan vinden dan zou dat heel fijn zijn.

Ik geef je graag nog enkele nuttige tips over mezelf:

  • Je mag vers eten (vlees, vis, gevogelte…) gewoon op tafel laten staan, ik kom er niet aan: kattenbrokjes (droogvoer) lust ik het liefst, natvoer is enkel leuk om naar te kijken…
  • Melk lust ik niet: water drink ik heel graag, het liefst van een lopende kraan… zalig!
  • Ik hou van aandacht: maar ik geef het liefst zelf aan wanneer ik er behoefte aan heb
  • Ik ben het meest op mijn gemak in een rustige omgeving: als er bezoek komt dan zoek ik een stil plaatsje op (onder een bed is dan een fijne plek). Maar misschien word ik bij jou wel supersociaal 😉
  • Ik ben altijd een binnenkat geweest, buiten komen wordt dus even wennen voor mij: ik had wel een ruim balkon, daarop kon ik tijdens de zomermaanden heerlijk zonnen.

Ik heb alle inentingen gehad die nodig waren en ben gechipt.

En ik ben kerngezond: dat bleek uit een recent uitgebreid bloedonderzoek.

Wil jij mij graag gezelschap houden en verzorgen, en heb je een fijne en rustige thuis voor mij? Stuur ons dan een mail met info over jouw thuis- en leefsituatie met vermleding van je telefoonnummer. We brengen je dan graag in contact met haar huidige verzorger.