Lutje

Lutje kwam toe na een aanrijding die ze wonderbaarlijk heel goed overleefd heeft en waar ze niets aan overgehouden heeft. Wel had ze eerst wat tijd nodig om de shock teboven te komen maar ze nu daar overheen is, wordt het tijd dat ze een thuis voor zichzelf mag vinden.

Lutje vertoeft momenteel bij een pleeggezin in een kleine ruimte omdat we niet konden inschatten hoe ze zou evolueren. Als we niet snel een definitieve thuis voor haar vinden dan zal ze de stress moeten doormaken van de verhuis naar de opvang hier waar ze dan hopelijk een adoptant mag vinden. Maar natuurlijk willen we haar die stress graag besparen. Het zou daarom prachtig zijn als deze lieverd ineens van bij haar pleegmama naar haar definitieve thuis zou mogen verhuizen. Ze is een jong volwassen, gesteriliseerde kattin van ca 3 jaar. Lutje in actie: https://youtu.be/NCIXMXudxWo

Zondag is de verhuis gepland naar Het dierenthuisje dus wie direct verliefd wordt op Lutje mag zo snel mogelijk reageren! We geven dan de gegevens door van het pleeggezin voor verder overleg.