Lutje

Helaas kon Lutje zelfs geen jaar meer van haar luxe leventje genieten. Haar gezondheid speelde haar parten en de winter is voor haar te zwaar geworden. Al de tijd dat ze bij ons vertoefde is ze afstandelijk gebleven naar mensen toe. Helaas is het gevolg ook dat ze zich te laat liet pakken voor verzorging waardoor alle hulp te laat kwam. We moeten ons troosten met de gedachte dat ze alleszins genoten heeft van haar vrije leventje hier zonder honger, koude of stress.

====================================

Bij ons sinds 27/01/2019

Lutje kwam toe na een aanrijding die ze wonderbaarlijk heel goed overleefd heeft en waar ze niets aan overgehouden heeft. Wel had ze eerst wat tijd nodig om de shock teboven te komen.

Hoewel we haar eerst een kans op adoptie wilden gunnen, draaide het anders uit. Ze was toch nog te schuw en de adoptant onderschatte het, niettegenstaande we duidelijk hadden uitgelegd wat ze al dan niet mochten verwachten. De sukkel was bij aankomst amper een drietal jaar oud maar ze had al heel wat meegemaakt, zo bleek.

Toen ze eerst in een kleinere ruimte werd opgevangen na de aanrijding leek ze het gezelschap van mensen best op prijs te stellen. Dat kan je hier wel zien:  https://youtu.be/NCIXMXudxWo

Eens ze terug vrijheid rook, weliswaar hier op een omheind terrein, nam ze weer afstand van tweevoeters.