Kroost van mama Brina

De drie kittens kregen alvast een liefdevolle thuis waar ze veel aandacht zullen krijgen. Ze vertrouwden ons al veel meer en lieten zich al aaien dus ze zullen snel vooruitgang boeken. Hopelijk vindt mama Brina nu ook gauw een plekje voor zichzelf.

===========================================================

Mama Brina (° ca 06/2018) werd achtergelaten met haar drie kleintjes (° ca 15/09/2020). Een triest verhaal maar gelukkig met een open einde dat wij positief proberen in te vullen.  Brina was een huispoes die achtergelaten werd toen ze zwanger was. Ze bracht haar drie kittens Bas, Babs en Brenda groot in de tuin van een oudere dame die het eerst wel leuk vond maar dan plots realiseerde dat ze voor “overlast” zouden gaan zorgen. Zo kwamen deze 4 sukkels hier terecht wat hen op zijn minst een kans geeft op een volwaardig poezenleven.

Mama Brina laat zich ondertussen aaien maar blijft voorzichtig en terughoudend. Logisch na wat ze heeft moeten doormaken. Haar kleintjes beginnen meer vertrouwen te krijgen in mensen maar helaas ontbreekt het ons aan tijd om veel met hen bezig te zijn. Het zou best zijn dat ze zo snel mogelijk in een adoptiegezin terecht kunnen komen voor verdere socialisatie.

Let wel: dit zijn geen poezen voor gezinnen met jonge kindjes. Ze vragen tijd en geduld maar vooral ook veel liefde.  Gezien de kittens met z’n drieën zijn, is het een erg moeilijke beslissing. Stel dat één kitten alleen achterblijft dan kan zij/hij met de mama verhuizen of naar een plek waar een leeftijdsgenootje wacht op gezelschap.

Dit zijn zeker geen poezen voor mensen die verwachten dat ze snel kunnen knuffelen!