Pina en dochtertje Pim

Kort nadat Poemi en Pats verhuisden, mogen nu ook mama Pina en dochtertje Pim samen verhuizen naar een warme thuis. Weer een gelukkig gezinnetje, zowel aan de kant van de mensen als van de dieren!

================================================================

Oorspronkelijk had Pina drie kittens maar Poemi en Pats werden samen uitgekozen om hun leventje in een liefdevol gezinnetje verder te zetten. Nu blijft Pina achter met haar dochtertje Pim. Ook een mooi duo want Pina verzorgt haar kleintje nog steeds met veel toewijding: vaak ligt ze met haar dochtertje te spelen. Wat zou het mooi zijn als zij samen een thuisje krijgen.

Beiden zijn ze ook heel zacht van karakter en houden ze van aandacht geven en krijgen.

================================================================

Mama Pina stelt haar drie dochtertjes voor: Pim, Pats, Poemi.

Pina is een gesteriliseerde kattin, geboren ca 05/2021. Een jonge mama dus die trots is op haar kroost.

Pim, Pats en Poemi werden geboren ca 01/06/2022. Momenteel zorgt de mama nog goed voor hen maar ze hopen binnenkort een liefdevolle thuis te vinden waar ze de rest van hun leventje zorgeloos kunnen genieten.

Uiteraard hoopt mama Pina dat voor zichzelf ook. Ze verdient het! Ze kwam in eerste instantie al niet zo goed terecht en moest daar dan ook nog haar kindjes baren. Een flinke mama die hoopt nu goed terecht te komen.

De kittens worden per duo geplaatst of met z’n drietjes samen. Ook is er de mogelijkheid om mama samen met één van haar kittens te adopteren.

Wie kittens wil adopteren, leest aub eerst de rubriek “hoe adopteren” onder ter adoptie.  Vervolgens stuur je een mail naar info@hetdierenthuisje.be met informatie over jouw leef- en woonsituatie alsook jouw verwachtingen. Vergeet aub jouw telefoonnummer niet te vermelden. Elke aanvraag wordt persoonlijk behandeld en dus niet met standaard invulformulieren. Wij nemen contact op als je deze gevraagde info alvast hebt doorgemaild. Enkel mails die alle gevraagd info bevatten kunnen wij beantwoorden. Dank voor uw begrip.