Mama Roosje

Mama Roosje (°06/2023) werd afgestaan omdat ze hoogzwanger was. Even later beviel ze van de vier lieverds Rico, Rinka, Riva en Ruby. Momenteel hebben de kleintjes mama nog nodig natuurlijk maar binnenkort zal Roosje terug alleen verder moeten en tegen die tijd zouden we graag voor haar een warme thuis vinden. Kennismaking kan dus alvast geregeld worden.

Roosje heeft steeds het onderspit moeten delven op haar originele thuis. Ze was het vijfde wiel aan de wagen want de andere poezen werden meer aangehaald en verzorgd dan zij. Uiteindelijk voelde Roosje zich niet welkom en nam ze afstand. Ze leefde daardoor de laatste tijd meer buiten dan binnen. De sukkel is slechts één jaar oud en stond er helemaal alleen voor met haar dikke buik. Gelukkig kon ze in alle rust bij een pleeggezin bevallen. Ze heeft enorm veel stress gekend maar nu is ze eindelijk beginnen spelen en gedraagt ze zich als een poes van haar leeftijd.

Voor haar zoeken we een rustige thuis waar ze op begrip mag rekenen want sowieso zal de verandering weer even moeilijk zijn maar de bedoeling is wel dat haar daarna een zorgeloze tijd volgt van enkel genieten.