Mano

Eindelijk heeft Mano na enkele maanden geduld te oefenen dan toch zijn liefdevolle eigen thuis gevonden! De ideale stek: veel aandacht zonder soortgenoten in de omgeving én hij kan er -eens hij gewend is- ook buiten.  Wat zijn we blij dat de geschikte kandidaat opgedaagd is! Zijn schreeuw om aandacht ging door merg en been.

==============================

Mano zit nu al twee maanden in de opvang; apart helaas omdat hij te dominant is naar de andere poezen.  Hij is echter SUPER lief naar mensen toe en kan ook met honden om. Buiten het feit dat hij als enige poes moet terecht komen, is dit een schitterende poes voor iemand die graag een knuffelaar heeft. Bovendien is hij dan ook nog mooi grijs…  hij straalt!

Deze lieverd zit ganse dagen te wachten op wat gezelschap en schreeuwt het uit vanaf het ogenblik dat hij iemand hoort toekomen. We hebben de grootste moeite om hem optimistisch te houden. Wie wil deze zachtaardige poes een liefdevolle thuis geven!!!???

============

Mano is een gecastreerde kater, geboren in 2010. Zachtaardig en heel sociaal naar mensen toe maar dominant ten opzichte van sommige soortgenoten. Hij kan dus best als enige poes gehouden worden.

Hij is erg eenzaam en van zodra hij iemand hoort, begint hij te mauwen om aandacht.

Mano is een Manx en heeft dan ook geen staart; dat is dus niet operatief gebeurd!