Marcel

Marcel heeft de ideale thuis gevonden waar hij zijn leventje als enige poes zal verder zetten in een rustige omgeving.

================================

Marcel is een gecastreerde kater, geboren ca 2007. Hij werd lange tijd schitterend en heel liefdevol verzorgd door een hoogbejaarde dame die dankzij de zorgen voor Marcel zo lang mogelijk in haar woonst trachtte te blijven. Toen ze echter op zekere dag toch in het ziekenhuis belandde, kreeg ze het trieste nieuws dat ze niet terug huiswaarts zou kunnen keren. Marcel bleef verweesd achter en werd zo goed mogelijk tijdelijk verzorgd door de dochter en kleinzoon. Marcel was echter gewend om ook eens buiten te gaan wandelen en liefst van al lag hij languit te genieten in de zon. Helaas woonden zij op appartement en konden Marcel aldus geen geschikte thuis bieden.

Zo kwam Marcel bij Het dierenthuisje terecht waar hij zich vanaf de eerste dag al zeer goed aanpastte. Met soortgenoten heeft hij geen problemen. Van honden is hij erg bang omdat hij ooit een aanvaring heeft gehad maar we zien ook die angst verminderen met de dag nu hij merkt dat de hondjes hem niet achterna zitten.

Qua karakter is Marcel rustig en heel aanhankelijk. Hij is vooral ook erg trouw! Hij lag uren naast zijn vrouwtje toen ze bedlegerig was.  Overal liep hij haar achterna. Wie deze lieverd adopteert haalt alleszins een zalige poes in huis.