Marie & Mozart

Dit duo kreeg samen een liefdevolle thuis. Hopelijk mogen ook de andere kittens terecht komen bij liefdevolle gezinnen.

===================================

Weer heel wat kittentjes zijn stilaan paraat voor hun sprong in de grote wereld nadat ze alle nodige verzorgingen hier of bij pleeggezinnen kregen.

Deze twee, Mozart & Marie” zijn er helemaal klaar voor! Zij verblijven bij een pleeggezin dat het volgende over hen vertelt:

  • Mozart is een grote sociale avonturier die alles wil verkennen, tussendoor zijn knuffeltjes komt vragen en ook graag de hoogte in gaat.  Dat wil zeggen: op Mozart zijn verlanglijstje staat een grote hoge krabpaal, veel  ruimte, en een uitdagende tuin om op pad te gaan als hij wat ouder is.
  •  een thuis waar hij niet de hele dag alleen zit met zijn zus, want ook overdag komt hij regelmatig om een aai of knuffel vragen. Kinderen vanaf 6 jaar vind Mozart geweldig. Een maatje waarbij hij op schoot mag om te helpen met zijn huiswerk, een die samen met hem speelt en tegen hem zijn geheimen vertelt (Mozart is een hele aandachtig luisteraar als je ondertussen zijn buikje streelt… ). In ruil helpt hij met het uitladen van je sporttas, het herorganiseren van je kamer en vangt alle vliegen voor je zodat je een rustige nacht hebt.
  • Marie is een beetje een verlegen meisje dat snel schrikt van lawaai of plotse bewegingen en in het begin altijd wat bang is van vreemden. Daarom is een rustige omgeving voor haar wel belangrijk. Op haar verlanglijstje staat verder nog een rotan mandje met een heel zacht dekentje, ergens onder een tafeltje, waar ze zich kan terugtrekken als ze daar nood aan heeft. Dus ook mensen die dat kunnen respecteren dat deze dame soms nood heeft aan ME-time en dat je haar dan gewoon even met rust moet laten, dat ze vanzelf wel weer je aandacht opzoekt als ze er aan toe is. Vandaar geen hele kleine of heel drukke kinderen in huis. Wel een mensen maatje dat ze haar vertrouwen zal geven, om dan samen te luieren op het bed of op een zacht dekentje op je schoot tv te kijken. Let wel op want als je met je tenen wibbelt, komt ze eropaf en durft haar nageltjes te gebruiken om haar prooi te vangen (vandaar ook geen hele kleine kindjes).
  • Een speeltunnel, hengeltjes en balletjes vinden ze allebei geweldig.

Met honden hebben ze geen ervaring. Andere poezen mag, als ze kunnen verdragen dat Mozart hen beschouwd als levend speelgoed…. Marie is veel rustiger naar soortgenootjes

Wie denkt dit alleraardigste duo te kunnen schenken wat ze nodig hebben om gelukkig te zijn, mag ons mailen met vermelding van de thuissituatie, eventuele verwachtingen en telefoonnummer.

Wil je in aanmerking komen voor andere kittens mag je zeker ook een mail sturen aan info@hetdierenthuisje.be eveneens met vermelding van bovenvermelde info. Let wel: kittens worden steeds minstens twee aan twee geplaatst.