Merida

Merida heeft een plekje gekregen in een liefdevol gezin waar ze voorlopig nog in pleegouderschap verblijft zodat een mogelijke eigenaar zich nog kan melden. Mocht Merida niet meer welkom zijn op haar eigenlijke adres dan mag ze ineens bij haar pleegmama blijven.

We zijn zo blij dat ze al zo snel die warme schoot kreeg. Daar had ze echt behoefte aan! Dank voor alle hulp en reacties!

=======================================================

Wie heeft een plaatsje voor deze ongelooflijk lieve, blinde dame? Ze is nog maar pas toegekomen maar ze heeft echt een warme thuis nodig bij iemand die veel tijd heeft om haar te verwennen.

Mogelijk meldt zich nog een eigenaar maar we vrezen ervoor gezien de toestand waarin ze gevonden werd.  We willen haar alleszins zo snel mogelijk een warme opvang bieden in kleine en huiselijke kring in verband met haar blindheid. Ze is erg flink en gaat er heel goed mee om. Ze vindt haar weg snel en volgt stemmen. Met andere poezen of honden heeft ze totaal geen probleem. Ze blaast zelfs niet!

Haar vacht was enorm geklit dus is ze al gedeeltelijk geschoren, haar buikje zit vermoedelijk vol wormen waarvoor ze behandeld werd ondertussen, haar twee oogjes zijn helemaal verloren en ééntje moet nog met zalf verzorgd worden vanwege een ontsteking. Later zullen we moeten bekijken hoe dit evolueert. Enfin, ze is niet direct het perfecte poesje qua uitstraling en toch heeft ze iets ongelooflijk prachtig over zich… ze is vast en zeker ooit een prinses geweest. Ons deed ze direct denken aan prinses Merida van Disney en die naam siert haar vanaf heden.

Wil jij Merida in jouw gezin opvangen dan mag je ons een mailtje sturen: info@hetdierenthuisje.be. Wil je later haar in jouw armen sluiten dan kan dat zodra we de mogelijke eigenaar de kans hebben gegeven om haar terug te vinden. Je wordt dus eigenlijk eerst pleeggezin tot we minstens dagen verder zijn.

Wie helpt deze ongelooflijke lieverd aub?!