Merlijn

dit schitterende nieuws kregen we vandaag, 28/11/’15:

Beste Mensen,, Dank zij jullie,,,dank zij de melding op jullie website heeft  mijn Merlijn een nieuwe thuis !Mevrouw Magda Van Dingenen, een heel lieve alleenstaande mevrouw heeft zonet Merlijntje komen ophalen. Hij was niet zo gelukkig maar dat went wel ! Ik ben zelf triestig,maar het zal zo goed zijn voor Merlijn ! En dat is het belangrijkste ! Jullie zijn top mensen,,en dit is een godsgeschenk voor mij,,hoewel ik momenteel heel triestig ben,weet ik dat deze mevrouw goed voor Merlijn zal zorgen !

Hij heeft een nieuw mama ! Heel veel dank !

==========================================

Eigenaar vertelt:

Merlijn, mooie gecastreerde kater zoekt een warme thuis: Merlijn is mijn 9 jarige gecastreerde kater. Ik kreeg hem als vondelingetje toen hij zowat 6 maanden was. Hij was als kitten absoluut niet sociaal, alleen als hij honger had. Na 9 jaar is hij een pracht van een vriend, die mij vertrouwt zoals ik hem vertrouw. Hij is niet agressief maar ik respecteer zijn eigen karakter en eigenheid, dus ik word niet gekrabt of wat dan ook. Hij is lief en sociaal tegenover mij, maar hij houdt niet van vreemden. Twee keer is hij met mij mee verhuisd, ik zou hem nooit achterlaten, maar nu kan ik niet anders dan een nieuwe thuis zoeken voor mijn kattenvriend. 

Negatief: Hij is 8 jaar oud en houdt niet van drukte. Hij is niet sociaal tegenover vreemden en kleine kinderen: het duurt even voor hij iemand vertrouwt. Hij zal van je weglopen of terugdeinzen als je hem benadert, hij moet zich op zijn gemak voelen. Andere katten heeft hij nooit gekend. 

Positief: Merlijn is géén pak-me-op kat, maar houdt van gestreeld te worden. Hij is altijd een binnenkat geweest. Als je hem respecteert en naar je toe laat komen, met wat geduld, wordt hij lief en knuffelig, komt op je schoot om knuffels vragen en geeft zelf aan wanneer je hem met rust moet laten. Hij kan overdag alleen blijven. Hij is héél aanhankelijk als hij je aanvaardt en komt om aandacht vragen en praat luid met je. Hij eet natte kattevoeding én korrels en houdt van kattesnoepjes. 

Het breekt mijn hart dat ik hem moet laten gaan maar het kan echt niet anders, voor hem is dit de beste oplossing. Graag een plaatsje bij voorkeur bij iemand alleen of met grote kinderen die hem zijn ‘space’ gunnen. 

(regio Borgerhout)