Michi

Michi is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 09/2021. Ze kwam als weggeefkitten bij een oudere dame terecht die haar niet liet steriliseren. Eigenlijk was er helemaal niets voor het dier gedaan. Bij de sterilisatie bleek dat ze al kittens gebaard had dus waar die sukkels naartoe zijn, is maar de vraag want de eigenares is overleden ondertussen. De kans dat zij terecht zijn gekomen bij mensen die wel hun verantwoordelijkheid nemen, is heel klein helaas.

Wat Michi betreft, zij is erg gestresseerd. Natuurlijk werd ze veel te vroeg als enig kittentje uit de nest geplukt en dan nog bij een oudere dame die duidelijk geen verstand had van kattengedrag. Uiteraard speelden ook haar hormonen op waardoor ze buiten wilde wat dan weer niet mocht met als gevolg dat het beestje gefrustreerd geraakte.

Momenteel is de sukkel nog erg onder de indruk en blaast ze naar iedereen maar dankzij de sterilisatie zou dat weldra moeten beteren. Natuurlijk moet ze evenwichtig behandeld en rustig benaderd worden.

Geen katje voor eender wie dus zoals ze nu is. Voor haar zoeken we dus iemand met begrip, geduld, geen “pak- of knuffelwens” en de mogelijkheid om haar na enige tijd ook buiten te laten, indien ze dat dan wenst.