Michi

Michi werd uitgekozen om haar leventje verder te zetten bij een gekende adoptant waar reeds twee van onze beschermelingen hun thuis vinden. Omdat ze toch wel een bijzonder poesje is dat iemand nodig had die haar gedrag verstaat, waren we heel blij dat ze deze lieve mensen die poezentaal kennen, wist te overtuigen. De eerste berichten zijn alvast positief! Ze geniet zoals te zien is op de foto’s die we toekregen.

=========================================================

Michi is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 09/2021. Ze kwam als weggeefkitten bij een oudere dame terecht die haar niet liet steriliseren. Eigenlijk was er helemaal niets voor het dier gedaan. Bij de sterilisatie bleek dat ze al kittens gebaard had dus waar die sukkels naartoe zijn, is maar de vraag want de eigenares is overleden ondertussen. De kans dat zij terecht zijn gekomen bij mensen die wel hun verantwoordelijkheid nemen, is heel klein helaas.

Michi heeft bij ons een heel traject doorlopen want ze kwam erg gestresseerd toe. Natuurlijk werd ze veel te vroeg als enig kittentje uit de nest geplukt en dan nog bij een oudere dame die duidelijk geen verstand had van kattengedrag. Uiteraard speelden ook haar hormonen op waardoor ze buiten wilde wat dan weer niet mocht met als gevolg dat het beestje gefrustreerd geraakte.

Ondertussen is Michi een fijne, gelukkige poes die haar vrijheid hier goed weet te waarderen. Ze houdt van mensen en komt graag knuffelen maar ze geeft ook grenzen aan. We zouden haar het liefst zien terecht komen in een rustig gezin zonder kleine kinderen. Ze verdient een evenwichtige, liefdevolle thuis waar ze op eigen tempo mag open bloeien. Een tuin is zeker een pluspunt.