Mimie

Mimi heeft voor haar oude dag een liefdevolle thuis gekregen samen met Ginger. Samen worden ze er verwend. Mimi eiste al direct aandacht op net zoals ze dat hier deed. Voordeel is dat ze het daar enkel met Ginger moet delen.

===================================

Mimi is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 2002.  Deze uiterst lieve en sociale poes kwam toe bij asiel Het Blauwe Kruis nadat haar verzorger overleden was. Op dat ogenblik was ze onderkomen en maakte ze geen al te gezonde indruk. Bloedname wees op verhoogde leverwaarden.

Ondertussen is Mimi tot rust gekomen en open gebloeid tot een enorm lieve aandachtvrager die hunkert naar een eigen knusse thuis. Haar eetlust is prima alsook op haar drinkgedrag enz. is niets aan te merken. De verhoogde leverwaarden zijn dan ook vermoedelijk te wijten aan het feit dat ze toen onderkomen was.

Uiteraard moet de adoptant er rekening mee houden dat ze al wat ouder is en dat een plotse ommekeer in haar gezondheidstoestand altijd mogelijk is.  Maar dat betekent niet dat ze geen kans meer mag krijgen op een liefdevolle thuis.

Wie heeft een plekje voor deze zeer lieve en makkelijke poes??