Missie

Missie heeft heel wat geduld moeten oefenen maar voortaan zal ze genieten van veel aandacht van haar nieuwe personeel.

==============================================

Felix en Missie, twee Ć©norme schatten, kwamen samen toe en werden afgestaan wegens echtscheiding. Meer nog de dieren hebben gedurende 1,5 maand alleen gezeten vanwege een langdurige ziekenhuisopname van de man die de poezen heel graag had gehouden maar wat aldus door omstandigheden helaas niet meer lukt. Dit om duidelijk te maken dat de eigenaars best wel getracht hebben om voor de dieren te blijven zorgen maar er buiten hun wil om niet in gelukt zijn.

Ondertussen weten we wel zeker dat Felix en Missie niet samen hoeven te blijven. Ze hebben hier totaal geen oog voor mekaar en hopen alleen op zoveel mogelijk menselijke aandacht.

Missie is een gesteriliseerde kattin, geboren 06/2012. Net als Felix stelt ze vooral menselijk gezelschap op prijs. Honden of soortgenoten vormen geen probleem als ze haar in haar waarde laten. Ze is een echte aandachtvrager en helpt je graag – lees: ze volgt je graag in doen en laten.  Niet verwonderlijk dat ze zich kaal had gelikt uit eenzaamheid toen ze haar verzorger gedurende 1,5 maand moest missen. 

Maak kennis met Missie: https://www.youtube.com/watch?v=g0tt4TRu43I