Misty

Misty kreeg een liefdevolle thuis! ongelooflijk hoeveel reacties er kwamen om Misty te adopteren… Toch staat niet alleen Misty op de website ter adoptie. Ze is nu alleszins niet alleen voor haar schoonheid geadopteerd maar gewoon om wie ze is in al haar glorie. Hopelijk mogen de andere poezen die ter adoptie staan ook zo’n kans krijgen zonder afgerekend te worden op hun kleur of haarlengte.

===============================================

Misty is een gesteriliseerde kattin, geboren in april 2020. De sukkel heeft een tijdlang buiten moeten doorbrengen waardoor ze een stuk zelfvertrouwen is verloren. Bovendien was ze onderkomen maar dankzij de nodige zorgen, straalt ze nu. Misty verblijft bij een pleeggezin dat haar eveneens opmerkt en verzorgde.

Enerzijds is ze eerder schuchter naar mensen toe wat betekent dat ze tijd nodig heeft om haar nieuwe mensen te vertrouwen. Van mannen heeft ze meer angst dan van vrouwen. Anderzijds is ze dominant naar soortgenoten. Eens ze haar vertrouwen schenkt, verwacht ze dat je er alleen voor haar bent en dus geen andere huisdieren vertroetelt.

Dit is dus een zalige poes voor wie slechts één poes in huis wenst en geduld én veel liefde te geven heeft.