Misty

Misty begon zijn intrede hier op een erg mysterieuze wijze, vandaar zijn naam. Hij werd in augustus 2018 gedumpt aan de poort als kitten en glipte telkens binnen en buiten. Hij kwam op eigen initiatief het gezelschap van de soortgenoten hier opzoeken maar zette het op een lopen zodra er mensen in het zicht kwamen. Pas toen Misty groot genoeg was om niet meer door de mazen van de draadpanelen te wringen, bleef hij hier vast inwonen en kwam hij stilaan meer binnen door de andere vriendjes te volgen.

Nog steeds is hij erg schuw en dat beterde er zeker niet op toen we hem moesten “vangen” om hem te laten castreren. We hebben langer gewacht dan we normaal doen in de hoop dat hij toch wat vertrouwen zou krijgen en het allemaal wat rustiger zou kunnen verlopen. Dat was echter ijdele hoop!

We waren dus heel gelukkig dat het achter de rug was en daarna is het terug vertrouwen trachten op te bouwen. Misty heeft echter voorlopig niets met mensen, maar des te meer met soortgenoten. Het voornaamste is dat hij geniet en dat staat vast!