Mona & Lisa

Mona & Lisa kregen vandaag (11/01/’15) hun liefdevolle thuis waar ze nu samen volop kunnen groeien naar volwassenheid.  We zijn ervan overtuigd dat hun nieuwe personeel veel plezier zal beleven aan de levendigheid die ze aan de dag leggen!

===================================

Mona & Lisa zijn twee zusjes, geboren ca 23/09/2014.  Twee hele sociale poesjes die gedumpt werden op een verlaten plek.  Gezien deze twee baby’s veel te jong en moederloos toekwamen en daarbij heel wat achterstand hadden opgelopen, wilden we eerst zekerheid over hun medische evolutie.

Ondertussen hebben ze hun eerste vaccinatie ondergaan en is alles goed verlopen. Lisa heeft weliswaar een kleine schimmelinfectie opgelopen tgv de vaccinatie maar dat is alweer onder controle.

Het olijke tweetal rent door het huis om dan doodmoe op je schoot in slaap te vallen; enorme schatten zijn het waarvoor we de ideale thuis zoeken. Deze twee onafscheidelijke zussen moeten dan ook zonder enige twijfel samen blijven én ze hebben ruimte nodig. De mogelijkheid om ze veilig buiten te laten eens ze wat groter zijn, is volgens ons een noodzaak gezien hun hevigheid. Een appartement is geen optie voor dit levendige duo.