Morris

Morris leefde al enige tijd als zwerfpoes bij een bejaarde dame in de tuin. Hij was er komen aanlopen in de hoop dat hij daar eten zou krijgen. Morris was echter tijdens de winter van 2017 ziek geworden en de dame wist zich geen raad met hem. Niet alleen was hij bang en kon ze hem niet verzorgen, ze moest ook weldra verhuizen naar een tehuis en wilde de poes zo niet aan zijn lot overlaten.

Dankzij medicatie en immuniteitsboosters kregen we hem er helemaal weer bovenop en ondertussen geniet hij enorm van zijn vrije luxe leventje bij Het dierenthuisje. Sinds mei 2018 komt hij al wat dichterbij en schiet hij niet meer dadelijk in paniek als we in de buurt komen. We verwachten dat hij ooit heel sociaal zal worden want we merken nu al dat hij toch wel benieuwd is om dat rare wezen “mens” wat beter te leren kennen. Vreemd hoe sommige soortgenoten genieten van die aandacht en die handen geven ook nog lekkers… Je ziet hem dit denken.

We hebben geduld! Wie weet krijgt hij dan ook nog een eigen “priv├ę-thuis”?! In tussentijd is hij alleszins een vaste bewoner en is steun van een meter of peter een mooie geschenk voor deze brave jongen.