Mr. Cool

Mr. Cool & Mona verhuisden samen naar een rustige thuis waar ze op veel aandacht en liefde mogen rekenen. Net als hun lotgenootjes, Cooper en Knorretje, zijn ze héél goed terecht gekomen en hoefden ze er niet lang op te wachten.

======================================

Mr. Cool is een gecastreerde kater, geboren juni 2018. Hij werd samen met vier lotgenoten afgestaan wegens verhuis na echtscheiding.
Cool is een super lieve jongen, net als de andere vier trouwens. Ze hebben een warme thuis gekend en hopen dat dan ook zo snel mogelijk terug te krijgen. Hij is ook goed in omgang met soortgenoten.
Deze poezen waren gewend om buiten te gaan maar in een gesloten ren dus zonder vrije loop. Natuurlijk zullen ze daar wel van genieten als de situatie het toestaat maar ze zijn dus momenteel niet gewend om ver te gaan.
Natuurlijk zijn ze momenteel allemaal onder de indruk maar in geen enkele van hen zit ook maar iets van kwaad. Deze poezen kunnen twee aan twee geadopteerd worden. De groep bestaat uit Cooper, Mr. Cool, Mona, Knorretje en Lisa maar deze laatste is helaas hoogzwanger.