Musty

Musty mag samen met Cisse verhuizen binnen een tweetal weekjes; twee schatten van poezen die Het dierenthuisje verlaten om te gaan genieten van alle aandacht bij hun nieuwe personeel!

====================================

Musty is een gecastreerde kater, geboren ca 2009. Deze super lieve poes kwam toe na een verontrustende oproep van het gezin waar hij al lange tijd ronddoolde. Het ging om een ongecastreerde kater die bloedende kale plekken had en mogelijk verzorgende hulp nodig had.

We lieten Musty castreren, zijn tandjes werden verzorgd, de wonden werden ontsmet en hij kreeg een goed werkend anti-parasietenmiddel toegediend. Amper een week na zijn aankomst, is Musty al helemaal bekomen. De etterende wonden zijn verdwenen. Hij is met iedereen direct vriend, mens & dier. Een superlieve poes die absoluut niet zo lang op straat had mogen zitten!

We zoeken voor hem een warme thuis waar hij heerlijk verwend wordt en waar hij de mogelijkheid heeft om buiten te gaan. Hij kan perfect met soortgenoten en/of honden samen leven als de anderen niet dominant zijn. We wensen hem vooral een thuis toe waar hij met zijn tijdelijke kaalheid even graag gezien wordt en evenveel liefde mag terug verwachten als hij geeft.