Nadje

Nadje en Junior waren respectievelijk mama en zoon. Ze werden gevonden op een hooistal nabij een revalidatiecentrum. Nadje is geboren ca 09/2012 en Junior is geboren ca 06/2013. In het begin waren moeder en zoon een onafscheidelijk duo en lagen ze meestal samen te slapen. In mei 2016 moesten we echter plots afscheid nemen van Junior en bleef Nadje zonder zoonlief achter. Gelukkig waren hun wegen ondertussen gescheiden en behalve enkele zeldzame ogenblikken waarop ze nog eens samen lagen, hadden ze ondertussen elk nieuwe vriendjes en gewoonten.

Junior was door groter te worden ook socialer geworden naar ons toe. Nadje echter blijft schuw. De enige moment dat zij zich laat aaien, is wanneer ze koekjes krijgen. Vreemde is dat ze dan ook echt geniet maar het mag niet te lang duren want dan wordt ze weer angstig en zet ze het op een lopen.

Nadje aanziet Het dierenthuisje als de ideale thuis met veel ruimte én speelkameraden. Een huis waar ze alleen zou zijn en alle ogen op haar gericht ziet, zou haar alleen maar angstig maken. Ze is gelukkig gezond en mag hier hopelijk nog lange tijd genieten.