Nelleke

Nelleke kreeg een thuis waar ze nooit van durfde te dromen. Alle aandacht voor zich mét begrip voor haar situatie.  Ze gaat een mooi leventje tegemoet eens ze beseft hoezeer ze met haar poepje in de boter is gevallen.

We kregen vele reacties voor Nelleke waarvoor dank! we hebben gekozen voor de huiselijke omgeving waarin ze zich het best kan voelen eens we de bloeduitslagen hadden gekregen van het labo die haar groen licht gaven voor de nieuwe en vermoedelijk mooiste sprong in haar leventje.

======================================================

Nelleke is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 06/2014.  Ze heeft lange tijd moeten overleven op een camping waar ze samen met een lotgenootje werd achtergelaten. Helaas was haar vriendinnetje er erg aan toe en hebben we haar niet lang kunnen laten genieten van een zorgeloos leventje. Nelleke was ook ziek bij aankomst maar dat is gelukkig ondertussen achter de rug.  Helaas was haar vriendinnetje de koptrekker en is ze nu alleen achter gebleven wat haar angstig maakt. Ze voelt zich niet goed in die grote groep soortgenoten en is ook voorzichtig met alle mensen rondom haar.

Daarom zijn we voor haar op zoek naar een rustige thuis waar ze de tijd krijgt om open te bloeien. Ze verdient het om de rest van haar leven eindelijk zonder zorgen te kunnen genieten en zeker ook om vertroeteld te worden. Haar ideale thuis is een rustige plek waar ze begrepen wordt en dus tijd krijgt én heel veel liefde. Er mag een soortgenoot in huis zijn als die maar niet dominant is want daar is Nelleke niet tegenop gewassen.  Ze kan binnen leven zonder de mogelijkheid om buiten te gaan want ze lijkt liever voor een zekere omgeving te kiezen.