Patrasche

Patrasche is tegenwoordig enorm in zijn nopjes. Zijn favoriete verblijfplaats is de Caspertuin waar hij ook veel vriendjes heeft en vooral ook veel bomen en schuilplekjes… Hij begint ook stilaan meer vertrouwen te krijgen in “zijn” mensen.

 

Nello & Patrasche kwamen als twee kittens toe in september 2018. Ze waren geboren ca begin augustus van dat jaar.   Ze waren super sociaal met soortgenoten en met honden maar hun omgang met mensen was nog wat afstandelijk. ze werden geadopteerd door mensen die beweerden ervaring te hebben met angstige poezen en ze beloofden ons dat ze hen met veel liefde en geduld zouden omringen.

Helaas kregen we op 29/02/2020 het duo terug toe wegens ziekte van de adoptant. We schrokken ervan hoe angstig ze waren maar gelukkig zagen we wel vooruitgang na enkele weken.  Na een tweetal weken besloten we hen rust en tijd te gunnen en ze niet langer te forceren maar net op dat ogenblik werd Nello ernstig ziek. Hij bleek aan Fip te lijden en overleed op zeer korte tijd. Patrasche bleef alleen achter maar vond gelukkig vriendjes in de groep.