Nimu, Nox en Nomie

Dit drietal viert vandaag hun twee jaar bij Het dierenthuisje!

Nimu, Nomi en Nox, drie gecastreerde katertjes en tevens broertjes kwamen toe op 27 april 2020. Ze waren toen een jaartje oud.  Het waren angstige poesjes maar toch ook weer niet echt mensenschuw. Naar verluid zouden ze groot gebracht zijn in een gezin tot ze “te groot” werden en dan buiten gezet zijn. De kinderen hadden er niks aan eens ze opgegroeiden…  Vooral Nimu was vrij toegankelijk vanaf het begin.  Zelfs met honden kon hij het vinden. Uiteraard hadden ze geen probleem met de groep soortgenootjes hier want ze waren dat gewend. Blijkbaar hield de persoon bij wie ze hun eerste maanden binnen verbleven, er heel wat katten op na die gelukkig nu allemaal werden gesteriliseerd/gecastreerd en gedeeltelijk ook weggehaald.

Ondertussen zijn het drie poesjes die zich door de vaste verzorgers al aardig laten benaderen en aaien. Vreemde mensen blijven een uitdaging maar we zien beterschap.  Ze zijn vast en zeker happy hier in de groep. Wat wil je ook als je hun verleden kent…

Op de foto onder rechts zaten ze samen met nog een groepje tijgertjes die bijna gelijktijdig waren toegekomen. Vanaf het begin hebben we al moeite om hen uit mekaar te kennen. het is weliswaar iets makkelijker nu maar evident is het niet altijd.