Nora-

Schitterend nieuws voor het blinde poesje!

Als alles goed gaat, verhuist Nora dit weekend (15 november) naar een definitieve liefdevolle thuis!! 

==================================================

We hebben nog slechts enkele dagen om Nora een thuis te geven waar ze niet de stress moet trotseren van de drukte in de opvang. Ten laatste zondag 15 november moet ze weg bij de dame die haar van straat haalde.

Wil je haar niet adopteren maar wel in tussentijd in pleegouderschap nemen? Ook dat voorstel is welkom! Deel dit bericht aub zodat Nora hopelijk nog een oplossing vindt.

==================================================

Nora is een blind poesje dat al een poosje verzorgd werd door de mensen bij wie ze in de tuin was toegekomen. Dit super lieve en aanhankelijke kattinnetje is niet jong meer maar een exacte leeftijd is haar niet toe te schrijven. Wel is zeker dat ze enorm geniet van menselijke aandacht en dat ze geen enkel probleem heeft met soortgenoten.

Bloedname geeft aan dat haar medische toestand nog heel goed is. Ze werd ook gecontroleerd door de oogspecialiste die bevestigde dat er helaas niets meer aan de blindheid kan gedaan worden maar dat ze er verder geen behandeling voor diende te krijgen. Pijn of last heeft ze er zeker niet van.

Omdat het voor een blinde poes erg moeilijk is om haar weg te vinden binnen een grote groep zoeken we een knussen thuis zodat ze niet eerst naar Het dierenthuisje moet komen. Dat zou haar enorm veel stress besparen. Momenteel verblijft ze tijdelijk bij een pleeggezin maar daar kan ze maar enkele dagen blijven.

Nora is zindelijk en kan binnen leven! Wie schenkt deze lieverd een mooie thuis?!