Olympe

Olympe kreeg een nieuwe thuis zonder dat ze stress hoefde te ondergaan om eerst in de opvang terecht te komen.  Een win-winsituatie voor Olympe, de vorige eigenaar én de nieuwe verzorger.

======================================================

Olympe is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren op 13 juni 2018.  Ze woont met haar gezin op een appartement wat ze perfect kan. Helaas is de komst van de baby haar teveel geworden en zondert ze zich af. Dat in combinatie met allergieproblemen van het kind heeft het gezin besloten om haar een nieuwe thuis te gunnen waar ze zich beter kan voelen. Dat is dus alvast een thuis zonder drukte van kleine kinderen.  Olympe kan dus binnen leven, hoewel ze vroeger alvast genoot van het terras dat ze na de verhuis niet meer hebben.  Als ze ooit toegang zou krijgen tot een tuin dan zal ze daar zeker ook van genieten maar het is geen noodzaak.

Op jonge leeftijd werd één oogje verwijderd omdat het te ernstig gekwetst was. Daar heeft ze echter totaal geen last van.  Olympe heeft niet eerder met poezen of honden samen geleefd dus kan ze ook best als enige poes gehouden worden.

Naar mensen toe omschrijft haar verzorger haar als “onafhankelijk”. Ze is dus geen poes die je constant achterna loopt maar anderzijds zoekt ze wel contact als het rustig is.