Pasha

Het is ons gelukt om Pasha nog rechtstreeks te laten verhuizen! Mits serieus aandringen bij de mensen van het vroegere asiel te Lommel is het dan toch gelukt dat de kandidaat adoptanten nog ter plaatse kennis mochten gaan maken met Pasha. Hij krijgt alle tijd en begrip om tot rust te komen. Hij zal het kunnen gebruiken!

====================================

Voor Pasha doen we een bijzondere oproep. Hij verblijft momenteel nog in het asiel van Lommel van waaruit hij eerstdaags naar ons zou moeten verhuizen. Pasha is een gecastreerde kater van zes jaar oud.  Hij werd afgestaan in het asiel omdat hij agressief reageert als hij in contact komt met andere katten. Je begrijpt dat dit zijn adoptiekansen in een asiel aardig verkleind want hij zal zich nooit uiten zoals hij is, nl. een lieve, sociale jongen die graag op schoot ligt.

Hij leefde samen met een hond en dat ging perfect. Pasha is niet bang van andere katten maar zal eerder in de aanval gaan. Een ideale poes voor iemand die geen andere soortgenoten in huis heeft.

Ideaal zou zijn als Pasha kan verhuizen vanuit het asiel van Lommel waar hij nu nog enkele dagen vertoeft zodat hij niet nog eens vele soortgenoten moet trotseren.

Help jij dit bericht mee te delen aub zodat Pasha snel een fijne en verdiende thuis mag krijgen??