Patsie

24/02/2018: Veel te snel hebben we haar moeten afgeven. Ze was nog zo jong maar helaas konden we de achterstand niet meer recht zetten die ze opliep door gebrek aan medische zorgen die haar eigenaars hadden moeten geven. De pancreas was te erg aangetast ten gevolge van de diabetes. Het lijden werd te groot en onomkeerbaar. We konden haar met niets nog helpen. Het enige wat we voor de lieve Patsie nog konden betekenen was haar zo snel mogelijk te verlossen van verder leed. 

============================================= 

Update 23/02/2018: Helaas zullen we geen thuis meer moeten zoeken voor de lieve Patsie. We kregen haar diabetes niet onder controle en sinds gisteren was haar toestand plots erg kritisch. De dierenarts hield haar aan het infuus gedurende 24 uur en vanavond halen we haar terug naar huis. 

Het verdict is niet positief: Patsie heeft een pancreasontsteking en op een echo is te zien dat er zich aanwassen gevormd hebben. Sinds gisteren is ze ook blind wat psychisch niet opbeurend werkt. We wachten nog even de laatste bloeduitslagen af maar het ziet er alles behalve goed uit. De insuline werkt immers ook niet meer in op haar suikerspiegel. We halen Patsie dus terug op om haar nog even wat comfort en knusheid te schenken. Het kan gaan om één of enkele dagen, weken? We zullen haar toestand dag na dag opvolgen en tijdig de hulp van de dierenarts inroepen om te voorkomen dat ze zou afzien.

======================================

Patsie is een diabetespatiëntje. Ze is super aanhankelijk en ó zo lief. Het enige wat ze nodig heeft is 2 x daags een spuitje insuline dat ze heel gewillig laat geven. Ze is gesteriliseerd en amper zeven jaar oud. Helaas overleed haar verzorger waardoor ze er net voor de feestdagen alleen kwam voor te staan.

Wie wil deze lieverd een thuis gunnen? Patsie kan eventueel binnen leven.