Pazzi

Pazzi was een poesje dat we van het noodasiel te Lommel overnamen toen ze hun activiteiten stop gingen zetten. Hij bleef al die tijd bij ons vanwege haar astmatische problemen die erg wispelturig tekeer gingen. Helaas was er ook nog een ander probleem en dat waren de nieren. Niettegenstaande hij genoot van zijn vrijheid hield hij ook van menselijke aandacht. Helaas zocht hij onze hulp op toen het te laat was. Amper twaalf uur later moesten we hem laten inslapen omdat zijn niertjes volledig blokkeerden. Helaas heeft hij nog maar een zevental maanden van zijn luxeleventje kunnen genieten.

=============================================================

Pazzi is een gecastreerde kater, geboren 10/2012. Zonder twijfel was hij de moeilijkst plaatsbare poes van de groep poezen die we opvingen van het asiel te Lommel toen het eind December 2019 de deuren sloot. Niet omwille van zijn karakter want dat is perfect! Pazzi heeft een probleem met de ademhaling. Een RX van de longen bracht geen oorzaak aan het licht. Hij kan genieten maar je hoort hem ademen als een astmapatiƫnt. Er kwamen verder geen medische problemen aan het licht.

Pazzi bloeide hier helemaal open en op zekere dag ging ze uit eigen beweging de tuin in nadat ze zo’n drie maanden binnen had vertoefd. We lieten hem want nu nam hij ook plots afstand van ons terwijl we de dag ervoor binnen nog over hem struikelden! Na een weekje kenden we zijn vaste verblijfplekjes en merkten we op dat hij geen ademhalingsproblemen meer leek te hebben. De buitenlucht deed hem dus zeker goed.

Hij heeft zich dus verzekerd van een vast plekje bij Het dierenthuisje…