Pekske

Pekske heeft na meer dan een jaar en twee maanden eindelijk dan toch haar eigen thuis gekregen. We hadden bij het toekomen nooit durven denken dat die angsthaas ooit nog zou ontpoppen tot zo’n lieverd die allemans vriend werd. Pekske heeft nu eindelijk haar verdiende thuis waar ze lekker verwend zal worden.

=============================

Pekske is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren in 2013. Ze werd binnen gebracht nadat ze al ettelijke maanden achtergelaten was op een voederplaats van zwervers. De eigenaar was overleden en de nabestaanden keken niet meer naar haar om. Het zwarte poesje kwam doodsbang toe wat vaak voorkomt als een huisdier langere tijd op straat heeft moeten doorbrengen.  Ze worden vaak verjaagd en weten op de duur niet meer wie ze al dan niet kunnen vertrouwen.

Ondertussen is dat echter verleden tijd. Pekske zit nu echt te wachten op iemand die haar wat aandacht wil geven dus gaan we voor haar op zoek naar een verdiende thuis. Het ideale zou een rustig gezin zijn waar ze in de watten wordt gelegd. Ze heeft geen problemen met soortgenoten of honden als ze niet dominant zijn.