Phillibert

Phillibert kan zijn geluk niet op! Hij werd geadopteerd door de vrijwilligers die hem in slechte toestand op 14 september 2023 ophaalden en naar ons bracht.  Ondertussen was deze lieverd niet alleen lichamelijk opgeknapt, hij was ook helemaal opengebloeid. Zelfs spelen maar vooral knuffelen was zijn favoriete bezigheid geworden. Er was niets meer te merken van het kwijlend, vuil katje dat toen zijn intrede deed.

Hij wist ieders hart te veroveren en uiteindelijk overtuigde hij zijn huidige verzorgers. Dezelfde avond lag hij al mee in de zetel die hij enkel met twee hondjes moet delen en dat lijkt hij niet zo erg te vinden!

=================================================

SCHITTEREND NIEUWS voor Phillibert: Hij is NIET positief voor Leucose!

Onlangs lieten we zijn tandjes verzorgen en toen werd een volledige bloedtest gedaan waarbij ook leucose en aids opnieuw getest werden. Daaruit bleek dat deze lieverd helemaal niet positief is voor leucose. Weer eens een leucose sneltest die niet de juiste uitslag geeft! Phillibert heeft het geluk gehad dat de dierenarts die de test afnam hem niet zomaar euthanaseerde op basis van de sneltest wat helaas maar al te vaak gebeurt. Dit bewijst nog maar eens dat enkel een volledige bloedanalyse zekerheid biedt.

Voor Phillibert is dit heel goed nieuws want wie weet maakt hij nu wel meer kans op een liefdevolle thuis? Hij zou er zo van genieten!

=================================================

Phillibert is een gecastreerd katertje van ca elf jaar. Erg onderkomen kwam hij toe bij een collega opvang. Bloedcontrole gaf aan dat hij positief testte op leucose wat zijn kansen op adoptie enorm verkleinde. Zo kwam hij bij ons terecht. Hij is een enorme lieverd. Zijn gezondheid is ondertussen terug prima na zijn periode van onderkomenheid. Hopelijk mag hij zijn leventje doorbrengen bij een dierenvriend die hem niet afschrijft omwille van bloedresultaat. Hij heeft enorm veel liefde te geven en doet niet liever dan kopjes geven.  Hij kan zeker op een appartement leven. Als hij maar aandacht krijgt.