Pinkie

Deze jongen (┬░ ca 06/2005) kwam toe op 28 mei 2009 samen met een zestal lotgenoten. Ze werden aan de deur gezet nadat het baasje gestorven was en de dochter het huis leeg wilde voor verkoop. Alle anderen kregen een goede thuis maar Pinkie was schuchter en kreeg geen kans.

In juni 2011 nadat hij ruim twee jaar bij ons vertoefde hebben we besloten hem niet meer te verhuizen. Hij voelt zich hier goed in de groep en zit liefst van al op zijn klimrek in de tuin. Van daaruit kan hij gans de tuin zowat overschouwen. Ons vertrouwt hij ondertussen maar vreemde mensen bekijkt hij nog steeds vanop een afstandje. Toch is Pinkie een lieve kroeler als hij maar wat tijd krijgt.

Ondertussen is hij al een aardige senior, maar dat zou je hem niet aangeven…op zijn hangbuikje na dan misschien. Dat heeft hij echter al sinds hij toekwam. Als fervente zonneklopper is hij er steeds als de kippen bij om bij de eerste straaltjes zon van de vroege lentedagen al zonnebadend op zijn ruggetje te gaan liggen. Een dagje zon doet deze jongen echt open bloeien. Hij is het levende bewijs dat het zonnetje goed is voor de gezondheid!