Pinky

Update 20/10/2013:

Pinky is dankzij asiel Canina aan een nieuwe thuis geraakt.

=================

Update 14/10/2013:

Helaas kregen we gisteren het trieste nieuws dat Pinky geen second langer bij zijn nieuwe adoptant mocht blijven. Het nieuwe baasje had blijkbaar toch niet genoeg geduld voor het oudje. Gezien het blijkbaar onbespreekbaar was om Pinky nog even respijt te geven werd hij opgehaald door de dame die hem erheen had gebracht en naar asiel Canina te Essen gebracht waar hij nu op een nieuwe thuis wacht. Voor meer info kan je bellen naar Canina op nr. 03/677.12.91

=============== 

05/10/2013:

Pinky heeft een geschikte thuis gevonden! Donderdag aanstaande verhuist hij naar zijn nieuwe baasje. 

===============

Update 26/09/2013: Helaas is er nog geen passende oplossing uit de bus gekomen voor Pinky. Het wordt stilaan echter erg dringend voor het Maltezertje nu de verhuis van zijn baasje nadert.  Hopelijk krijgt dit lieve speelse seniorhondje snel een nieuwe thuis. Op tien oktober ten laatste moet hij verhuizen.

================

Pinky is een Maltezertje, gecastreerd reutje, geboren op 10/04/2003.

Met pijn in het hart moet zijn baasje van 83 jaar afstand doen van zijn hondje wegens verhuis naar een tehuis. Pinky is een vinnige, speelse  rakker op leeftijd. Momenteel is hij gewend aan een tuin en gaat nog heel graag wandelen.

Pinky is gechipt en heeft nog maar pas een tandverzorging gekregen. Ook de vaccinaties zijn in orde. Het enige wat deze lieverd nodig heeft is dagelijks één pilletje voor een betere doorbloeding van de oogjes.

Voor 12 oktober moet Pinky een nieuwe thuis gevonden hebben.

Heb je interesse om dit kranige oudje nog een liefdevolle thuis te geven, bel dan naar Het dierenthuisje en we geven je het nummer door van de dame die het baasje helpt zoeken naar een geschikte oplossing voor zijn lieveling.