Pitoe

Pitoe heeft dan wel veel geduld moeten oefenen maar het is hem toch uiteindelijk gelukt om de harten van deze grote dierenvrienden te veroveren. 

Met enige bedroefdheid zagen we Pitoe vertrekken maar anderzijds hadden we ook vaak met hem te doen als hij hier was. Pitoe vroeg immers veel meer aandacht dan wij hem konden geven.  Voortaan heeft hij de aandacht van een gezin voor zich én Kittie, het seniorpoesje waarmee hij samen mocht verhuizen.

We hopen snel positieve berichten te vernemen van het thuisfront zodat we gerustgesteld zijn.

===============================================

Pitoe & Tom hebben heel wat maanden rechtstreeks ter adoptie gestaan in de hoop dat de twee sukkels zo snel mogelijk een liefdevolle thuis mochten krijgen. Dat geluk hadden ze spijtig genoeg niet en na een zoveelste dringende opname van hun baasje besloten we de lotgenoten te verlossen uit de trieste situatie waarin ze reeds geruime tijd gevangen zaten.

Hun baasje zag het leven al langere tijd niet meer zitten en daar moesten deze twee lieverds de gevolgen van dragen. Vroeger woonden ze in een bosrijke omgeving maar na een echtscheiding zijn ze in het centrum van Antwerpen beland in een duplex met een klein balkon.

Zowel Tom als Pitoe zijn twee gecastreerde katers rond 12 jaar.  Deze schatten verdienen zeker nog een liefdevolle thuis, zij het dan dat ze niet meer van de jongste zijn.  Het zijn erg makkelijke dieren die enorm graag aandacht krijgen. Ze hebben heel wat in te halen! Grote knuffelaars die ondertussen terug genieten van een wandeling in het zonnetje.

Ze hoeven niet samen te blijven want ze hebben elk hun weg gevonden. Tom is heel sociaal met soortgenoten terwijl Pitoe ietswat dominanter is zodra hij merkt dat hij de baas kan zijn. Naar mensen toe zijn ze allebei even lief en betrouwbaar.

Medisch geen opmerkingen.

Copyright 2013-2014 VZW Het