Poema

Poema wist de harten snel te doen smelten van haar nieuwe gezinnetje. Ze zal er een zorgeloos leventje mogen genieten zonder soortgenoten zodat ze alle aandacht voor zich alleen heeft. Haar droom wordt werkelijkheid!

============================================

Poema is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren in februari 2017. Ze werd als kitten onderkomen gevonden door een gezin dat reeds twee spinners in huis had. Helaas klikte het absoluut niet tussen de nieuwkomer en de residerende poezen en na twee jaar aanzien en hopen dat het zou verbeteren, werd besloten om een betere oplossing voor Poema te zoeken. Ze kwam ondermeer graag mee in de zetel liggen maar dat durfde ze niet omwille van de houding van de anderen. Het kwam geregeld tot ernstige schermutselingen met frustratiegedrag vandien. Dit was geen leven meer voor de poezen, noch hun verzorgers.

Poema verdient vast en zeker een liefdevolle thuis waar ze als enige poes in de watten wordt gelegd. Dat is wat zij nodig heeft. Poema gaat graag buiten maar vertoeft ook graag binnen. Ze is opgegroeid met drie kindjes. Met honden is ze niet vertrouwd. Een lieverd die momenteel onder de indruk is van de veranderingen maar hopelijk snel mateloos kan genieten van haar eigen thuis!