Rambo en Bonita

Rambo & Bonita kregen een liefdevolle thuis. Hopelijk bloeien ze snel open nu ze omringd worden met liefdevolle en geduldige mensen.

====================================================

Dit is geen alledaags koppel maar toch zijn ze zeer close en trekken we hen dus liever niet uiteen. Deze twee angstige lieverds werden gevonden op een industrieterrein aan een leegstaand gebouw dat weldra afgebroken zal worden. Al gauw bleek dat het geen verwilderde zwervers zijn, dan wel lieve huispoezen die achtergelaten werden.

Heel vreemd is dat Rambo het kleintje, Bonita, echt verdedigd tegenover soortgenoten. Bonita kruipt tegen hem aan alsof het haar grote broer is. Rambo is een gecastreerde kater, geboren ca 06/2016 en Bonita is een gesteriliseerd kattinnetje, geboren ca 01/07/2020.

Allebei zijn ze angstig maar er zit geen greintje kwaad in geen van beiden. Het is dus gewoon een kwestie van geduld en liefde om deze twee te ontdooien.

Gezien ze gewend zijn geweest om buiten te leven, is een tuin onontbeerlijk maar natuurlijk moeten ze eerst goed wennen aan de nieuwe omgeving en mensen.