Rambo

Rambo heeft het geluk van zijn leven gevonden in een rustig gezin én het gezelschap van een soortgenootje van dezelfde leeftijd.

====================================

Rambo is een Maltezer, gecastreerde reu, geboren 13/08/2008. De eigenaar werd gedwongen om een oplossing te zoeken voor haar drie honden en dat bleek helaas terecht te zijn.

Rambo is de jongste van de drie en is er dan ook nog het best aan toe. Na een grondige opknapbeurt is hij helemaal klaar om een eigen thuis te krijgen. Hij had een gezwel aan de aars doordat hij niet tijdig gecastreerd werd, een dikte op de flank en zijn tanden dienden dringend verzorging te krijgen, maar daarover dient de adoptant zich dus geen zorgen meer te maken.

Deze vrolijke jongen is speels, gaat graag wandelen, loopt dolgraag door de tuin en geniet van aandacht. Schoot zitten behoort daar ook toe als het hem wordt toegestaan; het is geen must. Wil je graag dat hij je ’s nachts op bed gezelschap houdt? dan zal hij dat ook heel graag doen maar eveneens geen noodzaak. Rambo is gehoorzaam en verstandig. Hij leert snel en wil enkel en alleen maar dat mensen zijn vrienden worden. 

Met soortgenoten is hij heel goed en poezen laat hij gewoon rustig doen. Hij zal ze eerder uit de weg gaan als hij merkt dat hij in hun comfortzone komt.

Dit is een ideale hond voor iemand die tijd voor hem kan en wil maken. Hij heeft immers graag iemand om zich heen en wil ook nog graag spelen en wandelen.